Voor wie

Voor wie werken we?


Architecten

 

U heeft als architect naast het ontwerpen nog veel andere taken om een gebouw of verbouwing tot een goed einde te brengen. Hierin kunnen wij zowel de praktische voorbereiding, de technische en de werfopvolging van u overnemen. Zo creëert u meer tijd voor het ontwerpen van andere projecten.

 

 

Bouwpromotoren

 

Naast het verkopen van uw realisaties bent u als bouwpromotor ook begaan met het aankopen van panden of gronden voor het realiseren van een nieuw project. Daartussen moet natuurlijk het project praktisch gerealiseerd worden. Daarin kunnen wij u helpen van bij de aanvang tot en met de afwerking van uw project.

 

 

Aannemers

 

Als aannemer weet u als niemand anders dat een werfopvolging  van primordiaal belang is om het binnen de voorziene termijn, kwalitatief en op een economische manier te verwezenlijken.

Wij kunnen voor u het volledige project opvolgen alsook bepaalde facetten, dit volgens u noden.

 

 

 Particulieren

 

Bij het realiseren van uw verbouwing of nieuwbouw krijgt u van vele zijden veel goed bedoelde raad. Van belang is, dat u voor uw project goede onafhankelijke raad krijgt die voor u zowel financieel, technisch als esthetisch aan u verwachtingen voldoet. Hierin kan u bij ons het ideale aanspreekpunt vinden voor uw vragen en verwachtingen. Voor u kunnen wij ook het volledige project opvolgen van A tot Z of indien gewenst gedeeltelijke opvolging.

 

 

Bedrijven

 

Als zaakvoerder van een bedrijf moet u zich kunnen bezighouden met uw core business. Voor uw gebouwen of het nu opfrissing, verbouwing of nieuwbouw is moet u een vast en betrouwbaar aanspreekpunt hebben zodat uzelf geen onnodige tijd verliest. U heeft nood aan een goede planning zodat u weet wanneer uw gebouwen weer voor 100 % kunnen gebruikt worden. We begeleiden u van A tot Z. Op vaste tijdstippen kunnen we een overleg moment hebben zodat dit ook voor u gestructureerd verloopt.

Mariakerke Bureau boekhoudkantoor